Verenik ju je ostavio pred oltarom, a ona je uradila nešto što niko nije očekivao: "Kada sam saznala, bila sam u potpunom šoku" (VIDEO)

Kristina LJubisavljević

25. 10. 2022. 000000 19:00

Foto: Pixabay

Kajli Stid (27) sa svojim verenikom je bila u vezi četiri godine, pre nego što su odlučili da se venčaju. Kako kaže, dogovorili su se da budu razdvojeni i da se ne čuju noć pred venčanje, pa je ona do poslednjeg trenutka bila uverena da je sve u redu.

- Nisam znala ništa sve vreme - rekla je mlada.

Kajli je objasnila da nije bilo nikakvog nagoveštaja da će mladoženja Kalum (24) da joj priredi neprijatno iznenađenje na dan venčanja.

Pročitajte još: Dačaci su je u OSNOVNOJ školi ismevali zbog izgleda: Danas izgleda potpuno drugačije, a sveti im se uz jednu pesmu

- Planirali smo medeni mesec i za prošli Božić mi je poklonio ručno ispisan album sa uspomenama i razlozima zašto me voli. Zaista ne znam zašto je to učinio, ali sada više nije ni važno - rekla je.

Kajli se sa svojim deverušama za venčanje spremala od ranog jutra, a one su od devera saznale da se mladoženja neće pojaviti. Sakrile su mladin mobilni telefon pre nego što su bile 100 odsto sigurne da su informacije tačne.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayley Stead (@kayleystead2206)

- Kada sam saznala, bila sam u potpunom šoku, sva šminka mi se razmazala i nisam mogla da zaustavim suze. Fotograf me je pitao zašto bez obzira na sve ne provedem lep dan sa porodicom i prijateljima, i tada sam odlučila da ću nastaviti sa proslavom - izjasnila se mlada.

Popravila je šminku i obukla svoju venčanicu iz snova i odlučila da preokrene taj dan iz najgoreg u najlepši, pa makar i bez svog odabranika.

- Deveri, porodica i prijatelji, svi su ostali uz mene. Bilo mi je jako važno da provedem taj dan i sa svojim roditeljima, koji su već u godinama i bojala sam se da neće možda moći prisustvovati mom venčanju. Plesala sam sa svojim tatom, a prijateljice su bile uz mene celo vreme - ispričala je.

Pročitajte još: Sedam znakova da PARTNER gubi interesovanje za vas: Proverite da li je VREME da svako krene svojim putem

Iako se nije udala, mlada se slikala u venčanici, plesala, držala govor i uživala u proslavi.

- Nisam htela da sav trud i novac uložen u venčanje, i nisam htela taj dan da provedem tužna - rekla je Kajli

Nakon venčanja, napuštena mlada je dobila podršku od prijateljica, koje su pokrenule kompaniju za buduće mlade koje bi mogle da budu ostavljene.

- Zaista nije to zaslužila, ima zlatno srce - rekla je prijateljica, a mladoženja je odbio otkrije zašto je to učinio.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU