· · Komentari: 0

"Prvi put sam se sa mužem poljubila na dan venčanja": Mlada podelila priču koja bi mnoge iznenadila

Ovaj par je odlučio da prvi poljubac sačuva za dan venčanja

1666271306_wedding-g19501422b_1280.jpg
Foto: Pixabay

Tradicije i uverenja su za svakog drugačija, pa je tako jedan par napravio za mnoge neočekivan potez. Oni su sačuvali svoj prvi poljubac za dan venčanja.

Jedna žena je na svom Tik Tok nalogu ispričala da je odlučila da čeka na prvi poljubac do dana venčanja. NJen dečko, a sada suprug, podržao je njenu želju i uverio ju je da je sve vredno čekanja.

Pročitajte još: Istraživanja pokazala sve suprotno od očekivanog: Evo ko najviše vara u vezama

- Hela sam da naš prvi poljubac bude na dan venčanja, a kad sam to njemu rekla rekao je "ti si vredna čekanja!' - napisala je u naslovu videa.

Mladenci su poseban dan proslavili sa najbližim prijateljima i porodicom, a zapečatili su svoj brak prvim poljupcem koji je odmah i zabeležen fotografijom.

@micahandrhay the Lord asked me to save my first kiss for my wedding day, even if it was just for one girl who needed to know that this standard of purity is possible!!!!!! i’m so glad I had a man who was willing wait & take this on as his own calling!!!!! ❤️‍🔥💍 #worththewait #christian #christiantiktok #relationshipgoals #couple #christiancouple #relationship ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

Devojka je objasnila da se nije htela da se poljubi pre braka jer to ne bi bilo skladu s njenim verskim uverenjima. Video ima više od tri miliona pregleda i mnoštvo pozitivnih komentara. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.