Jelena Karleuša napala Vuka Kostića: "Reč je o čoveku bez ikakvog ljudskog i moralnog osnova"

Isidora Čolaković

26. 10. 2022. 000000 08:45

Foto: Ataimages.rs, Printscreen/Instagram - vukkosticbadza

Jelena Karleuša je na svom Instagram profilu objavila sliku Vuka Kostića koji drži ubijenu životinju. Ona smatra da svako kome je lov hobi nema empatiju prema drugom živom biću i da je slikanje sa lešom životinje zastrašujuć i za hospitalizaciju.

"Ubilački poriv i adrenalin koji ubice osećaju dok ubijaju u psihologiji je objašnjen kao težak oblik sociopate i psihopatije. Nedostatak empatije prema drugom živom biću, uživanje u njegovom ubijanju i slikanje sa njegovim lešom je sam po sebi zastrašujuć i zahteva lečenje, hospitalizaciju ili potpunu izolaciju osoba sa takvim poremećajem. Ljudi koji ne vide ništa pogrešno u ubijanju, opasnost su po svoju okolinu i društvo. Kada je reč o javnim ličnostima, one imaju posebnu ulogu u edukaciji i uticaju koji imaju na javno mnjenje", napisala je Jelena i dodala da je nedoputivo koristiti svoju popularnost za promociju ubijanja.

"Nedopustivo je koristiti sopstvenu popularnost za promociju ubijanja, nasilja i uživanja u istom. Čovek sa puškom na slici je relativno poznati glumac Vuk Kostić, čije izjave pokazuju da je reč o dubokoporemećenom čoveku bez ikakvog ljudskog i moralnog osnova. Dok se javnost zgražava nad kriminalcem koji na ovaj način drži ljudsku žrtvu uz bizarni osmeh i pozira, čije slike vidimo danas u medijima jer mu se za te zločine sudi, Vuk Kostić uz osmeh pozira držeći glavu nedužne životinje. Koja je razlika? U njima dvojici razlika ne postoji. Strast za ubijanjem je ono što ih čini istim", ističe pevačica.

Pročitajte još: "Ja želim maminog sina": Luna Đogani otkrila ko će dati IME detetu

Glumac se još uvek nije oglasio povodom ovih snažnih optužbi na njegov račun, a nije prvi put da ga Jelena Karleuša javno proziva zbog ubijanja životinja.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU