Oglas
· · Komentari: 1
OTVORENO

"DOSTA JE BILO NA BOŽIĆ": Jelena Karleuša se obratila medijima i poručila samo jedno! (FOTO)

Diva poslala poruku medijima

1641656011_karleusa-1.jpg
Foto: Igor Marinković
Oglas

Jelena Karleuša objavila je stori na društvenoj mreži Instagram u kome je medijima poručila da prestanu da linčuju nju i njenu porodicu.

Pročitajte još: Jelena Karleuša se oglasila nakon prijave nasilja: Diva poslala veoma JAKU PORUKU (VIDEO)

Pevačica je prema navodima pretrpela veliku porodičnu dramu.Dušku Tošiću je izrečena zabrana prilaska kući i Jeleni pevačici u roku od 48 sati. Iako se ni poznati fudbaler, ali ni Jelena nisu oglašavali ovim povodom, pevačica je na svoji Instagram profil sada objavila stori u kome se javno obratila svim medijima, koji pomno prate dešavanja iz njenog doma.

- Zamoliću medije da prekinu sa maltretirajem moje porodice i mene. Sve se pretvorilo u cirkus i lešinarenje po dobrom srpskom običaju. Dosta je bilo na Božić. I stvarno nije u redu da mi kopate po kontejneru ispred kuće! Da li je moguće da vadite đubre iz kontejnera?! To su kutije od novogodišnjih poklona i ostaci hrane. Ne znam šta očekujete da nađete?!"- stoji u objavi popularne dive.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas