Koža u enterijeru? Dodajte ove detalje i uživajte u udobnom domu

Kristina LJubisavljević

28. 10. 2022. 000000 10:40

Foto: Pixabay

Tokom proteklih nekoliko godina, flanel i vuna su zauzeli tržište kada su u pitanju omiljene jesenje tkanine. Ali ove sezone, vraća se klasična tkanina - koža postaje omiljena dekoracija doma, posebno u jesenskoj i zimskoj sezoni.

Kožni elementi u domu

Uključivanje kože u vaš prostor je odličan način da uvedete svoj dom u toplu paletu boja. Podtonovi kože se lepo poigravaju sa narandžastim, zelenim, žutim i crvenim bojama jeseni i pomažu u stvaranju uravnoteženog enterija.

Umešati druge tkanine

Jedna od najboljih stvari u vezi sa kožom je to što se može slojeviti mešati sa većinom drugih tkanina. Glatki materijali pomešani sa materijalima visoke teksture odlična su kombinacija. Korišćenje prirodnih materijala sa kožom stvara udobnost i stvara toplu paletu boja.

Pročitajte još: Ubacite jastučić sa dezenima za malo pop, i imaćete sjajan slojevit izgled koji će naglasiti vaš kućni dekor.”

- Pamuk, somot, lan – sve su to lepi izbori za mešanje sa kožom. Ubacite jastučić sa dezenima i imaćete sjajan slojevit izgled koji će naglasiti vaš kućni dekor - slaže se dizajner Džindžer Curtis za The Spruce.

Obratite pažnju na ton i teksturu

Kada je u pitanju izbor kože za sobu, treba uzeti u obzir dva glavna faktora: ton i teksturu. Najbolje je birati svetlije tonove, jer recimo kožna sofa u ovoj paleti boja zaista lepo prelazi između zimskih i letnjih meseci.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU