Maja Nikolić moli za POMOĆ: Želi da izbriše snimak na kome PEVA pesmu na engleskom (VIDEO)

Isidora Čolaković

28. 10. 2022. 000000 12:40

Foto: Printscreen7YouTube - preloše

Maja Nikolić je pre devet godina otpevala pesmu "I will survive" Glorije Gejnor, a snimak tog nastupa je postao hit na Internetu. Jedan dhoviti autor je rešio da titluje snimak. Ova verzija snimka se zove "Maja peva na izmišljenom jeziku".

Pevačicu je jako pogodio ovaj video jer smatra da je tako njena karijera ugrožena i da se tako pljuje njen lik i delo. Ona je oštro osudila ovaj potez i pozvala svoje fanove na Instagramu da joj pomognu da ugasi sporni video.

"Ovaj video na Jutjubu ima 994 hiljade pregleda. Hajde da ispravimo nepravdu i molim vas da svi prijavimo ovaj video da bi ga skinuli i izbrisali. Jer naslov da peva na izmišljenom jeziku, čime se pljuje moj lik i delo i ugrožava direktno moja karijera. Znate da sam   najnagrađivanija pevačica Srbije i Crne Gore, Makedonije, Republike Srpske i svih prostora bivše Jugoslavije, kao i to da sam završila gimnaziju Svetozar Marković, kulturološko jezički smer za prevodioca sa svim peticama, u Nišu", napisala je Maja.

Pročitajte još: Bila je PRVA jugoslovenska starleta: Za njom su uzdisale SVETSKE i domaće zvezde, a evo kako danas izgleda (FOTO)

 

Ona kaže da engleski jezik govori kao maternji, s obzirom da je osam godina živela u Americi.

"Engleski jezik govorim kao maternji, 8 godina sam živela u Americi, u San Dijegu i pohađala Stela Adler akademiju u Los Anđelesu. Jako je ružno da ovaj video godinama stoji na Jutjubu. Pomozite mi, molim vas, da ispravimo ovu nepravdu i da se video skine, što će se i desiti ako ga prijavimo".

 

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_official)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU