Oglas
· · Komentari: 0
DOBRE DRUGARICE

"Ona je prva uzela mog sina Lazara": Maja Nikolić objavila EMOTIVNU priču o koleginici (FOTO)

Pevačica Maja Nikolić uputila nežne reči imenjakinji.

1643639883_pjimage---2022-01-31T153728.061.jpg
Foto: Printskrin/Instagram/majanikolic_official
Oglas

Emotivna priča krije se iza prijateljstava pevačica Maje Nikolić i Maje Odžaklijevske. Nikolićeva je otkrile nepoznate detalje njihovog poznanstava i da su jedna drugoj bile velika podržka kroz život. Objava je mnoge raznežila: 

- Moja Maja i ja. Obožavam ovu sliku. Tog leta 2019. smo se družile sa Vladom Kalemberom i pevali svi zajedno na Ohridskom festivalu u Makedoniji. Maja i ja se uvek sjajno provedemo, trošeći vreme u hladu borova uz osvežavajuća pića, gledajući na veličanstveno Ohridsko jezero, ili uveče u sjajnim restoranima na šetalištu uz živu muziku - započela je Maja priču o druženju sa Odžaklijevskom u Severnoj Makedoniji:

Pročitajte još: Trudna Maša Terzić planira svadbu u inostranstvu: Evo ko je izabranik (FOTO)

- Ohrid ima posebnu magiju. Grad sa dušom, koji volim, i sa 365 crkvica - hramova, a svaka od njih ima posebnu istorijsku priču - prisetila se Nikolićeva druženja tog toplog leta 2019. godine, a onda otkrila od kada datira njihovo prijateljstvo:

- Maja je posebno biće sa velikim srcem i dušom deteta. Moj pevački uzor, moja estradna mama. Ja sam Majina treća ćerka. Život čudno spaja ljude sa sličnim tananim osećajima za umetnost. Maja je prva uzela mog sina Lazara u ruke u GAK-u kad sam se porodila, babica je bila Majina najbolja drugarica. Sudbina. Maja je veličanstvena umetnica! Moja Maja - stoji u objavi Nikolićeve na Instagramu.

NJihova priča je mnoge dirnula, te su komentari podrške i komplimenti za dve Maje pristizali sa svih strana.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas