"Ćerku ne mogu da ZAŠTITIM od spoljnog sveta": Ivana Peters o najtežim izazovima RODITELJSTVA

Isidora Čolaković

02. 11. 2022. 000000 12:00

Foto: Ataimages.rs

Ivana Peters je majka šesnaestogodišnje tinejdžerke Sare. Ona se svakodnevno suočava sa izazovima koje roditeljstvo donosi. Nedavno je pričala o sajber nasilju, a naglasila je da je njena ćerka mudrija od nje.

"Ćerku ne mogu da zaštitim od spoljnog sveta. Moram kod kuće da je pripremim za ono što je očekuje. Imam tu sreću da imam jako pametnu i mudru ćerku, čak je mudrija i do mene", rekla je za "Grand Online" Ivana i dodala:

"Društvo je naravno to koje opet diktira šta će biti i šta će se dešavati u njenom okruženju. Mnogo sam tužnih stvari čula u poslednje vreme, najteže je ono sajber, internetsko nasilje. Pitanje je šta mi možemo da učinimo kad su te stvari u pitanju."

Pročitajte još: TRAGEDIJA: Sin poznatog glumca preminuo od opake i podmukle bolesti u 25. godini

Ivana Peters i ove godine u timu je mentora koji rade sa kandidatima u "Zvezdama Granda", a iako voli da peva zabavnu muziku, neće uticati na njihov izbor pesama.

"Ne potenciram zabavnjake, oni pevaju ono što oni žele. Uvek ih naravno, teramo da istražuju sebe, međutim oni se najčešće vraćaju onom izvornom, onom što oni najviše vole da pevaju i slušaju", zaključila je.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU