Poznata glumica RASTUŽILA pratioce objavom: ""Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu"

Magazin Praksa

05. 11. 2022. 000000 17:30

Foto. Profimedia

Slavna glumica, Šeron Stoun (64) koja je postala planetarno poznata po svojoj ulozi u 'Niskim strastima', ostavila sve u šoku nakon što je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila svoje zdravstvene probleme. Naime, u pitanju je veliki tumor, koji treba da se ukloni, a glumica je saopštila kako je morala da bude hospitalizovana, i prođe kroz proceduru kroz koju nije trebalo.
Šeron je napisala: ''Upravo sam imala još jednu pogrešnu dijagnozu, i proceduru za nju''.

Pročitajte još: Navika koju OBOŽAVAMO ČUVA SRCE: Lekari ističu da može smanjiti rizik od srčanog udara i šloga za 50 odsto

Foto: Profimedia

Ona je objasnila kako je primetila da nešto nije kako treba. Nakon prvog zahvata, stvari se nisu poboljšavale. Naprotiv, ona je rekla šta se zapravo desilo: ''Kako se bol povećavao, otišla sam po drugo mišljenje'', priznajući da je bila veoma iznenađena kada je saznala da ima veliki fibroidni tumor, koji mora biti odstranjen.

Pročitajte još: Zašto je važno ZAMENITI NAPITKE njihovim NISKOKALORIJSKIM alternativama?

Stoun je dala savet ženama: '' Nemojte bit nesigurne, potražite drugo mišljenje. To vam može spasiti život'', i dodala je je da će biti neaktivna od 4 do 6 nedelja, kako bi se potpuno oporavila.

Inače, zastrašujuća dijagnoza došla je 21 godinu nakon što je glumica imala moždani udar, koji ju je umalo ubio.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU