· · Komentari: 0
HOLIVUD

Bila je IKONA STILA, a sada šeta u PIDžAMI: Šeron Stoun u izdanju koje je izazvalo POMETNJU na ulicama Beverli Hilsa (FOTO)

Poznata glumica ne mari više za modna pravila.

1637680988_profimedia-0029816252.jpg
Foto: Profimedia

Šeron Stoun izašla je na večeru sa svojom prijateljicom u jednom restoranu na Beverli Hilsu, a paparaci jedva su prepoznali poznatu glumicu zbog njenog autfita.

Naime, glumica je obukla donji deo "oversize" pidžame, koji je uklopila sa džemperom i blejzerom u teget nijansi.

Pročitajte još: Pljušte kritike na račun poznate pevačice: Da li je ovo NAJRUŽNIJA HALJINA sa crvenog tepiha? (FOTO)

Bez obzira na to što nije bila u izdanju koje dolikuje jednoj filmskoj divi, glumica se odlično osećala, i bila je vidno raspoložena.

Foto: Profimedia

Podsetimo, nakon što je Šeron 2001. godine preživela moždani udar, odlučila je da živi po svojim pravilima. Sada joj je bitnije s kim provodi vreme, nego to šta će obući i šta će ko da misli o njenom izgledu.

"S godinama sam postala selektivnija oko toga s kim provodim svoje vreme i više nisam opednuta svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže - ponosna sam na to što jesam", ispričala je svojevremeno glumica.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.