Sanja Kužet iza sebe ima BRAK koji je trajao samo godinu dana: "Moramo da funkcionišemo zbog DETETA"

Isidora Čolaković

06. 11. 2022. 000000 15:00

Foto: Printscreen/Instagram - sanja_kuzet

Sanja Kužet je u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju. Međutim, voditeljka iza sebe ima još jedan brak. Ona je bila udata za Zorana Pipera, jednim od članova obezbeđenja vlasnika "Pink" televizije, sa kojim ima sina Andriju.

NJih dvoje su se venčali u "Interkontinentalu", a kako piše "Objektiv" kuma joj je bila Lepa Brena. Brak sa Zoranom nije dugo potrajao, s obzirom na to da se par razveo posle godinu dana.

Izvor blizak voditeljki je tada rekao da je to bila ljubav na prvi pogled.

“To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju “, izneo je tada blizak voditeljki tada.

Pročitajte još: "Šta ćeš da budeš - pevaljka?!"Angelina nije imala podršku svoje PORODICE na početku karijere

Voditeljka je jednom prilikom objasnila kako njih dvoje odlično funkcionišu i da između njih nije bilo sujete, već da su se razišli u miru, a danas su u dobrim odnosima zbog sina Andrije.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete", rekla je voditeljka jednom prilikom.

Za drugi brak se odlučila kada je bila sigurna da je prepoznala pravu ljubav.

"Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem", rekla je voditeljka za domaće medije.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU