Oglas
· · Komentari: 0
POZNATI

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Voditeljka Sanja KUŽET se ponovo ZAIGRALA na bini u mini haljinici (VIDEO)

Popularna voditeljka uživa u svakom trenutku provedenom na sceni.

1639249546_zvezde_granda_07102019_0011.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Popularnu televizijsku voditeljku Sanju Kužet već godinama gledamo na malim ekranima velikog muzičkog takmičenja, a tokom svojih nastupa i učešća u programu, upravo je možemo videti u sevdahu, dok peva iza scene, a neretko i igra.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Video u kojem je Sanja Kužet igrala uz pesmu "Afrika" postao je viralan samo nekoliko sati nakon što se pojavio na malim ekranima, a na njemu je voditeljka pokazala svoje igračke sposobnosti. 

Pročitajte još: Saveti koji će vam pomoći da imate miran i kvalitetan san

Ipak, osim svog zanosnog tela, Sanja Kužet ocvojila je publiku i svojim savršenim izgledom. Osim širokog osmeha i prirodne lepote, Sanja Kužet mnogo vremena posvećuje vežbanju i svoje telo drži u top formi, pa nije ni čudo što ga nekada pokaže u izazovnim haljinama.

Pogledajte posledenje modno izdanje Sanje Kužet i kako je ponovo zaigrala na sceni u visokim potpeticama.

Pročitajte još: Svaka veza prolazi kroz PET FAZA, ali većina parova ostane zaglavljeno u TREĆOJ

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas