Luna Đogani IZGUBILA BEBU: Poznati par saopštio tužne vesti - "Srce je prestalo da kuca"

Jelena Knežević

09. 11. 2022. 000000 17:32

Foto: Instagram/printskrin/ luna_đogani

Luna i Marko Miljković su tužnu vest objavili na svom Jutjub kanalu.Kako su naveli, prema rečima doktora sve se desilo zbog virusa, koji je protrčao kroz Lunu.

- Nažalost smo izugbili bebu, jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo hteli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio jako mali i osetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce - poručila je Luna Đogani.

Pročitajte još: Viki Miljković bez TRUNKE šminke: Pevačica se snimila pred tretman BOTOKSOM (FOTO)

Podsetimo, Luna je tvrdila da je osetila da je ponovo u drugom stanju, jer je prema njenim rečima bila mirnija. Ni ona ni Marko nisu krili sreću zbog ove vesti, a prinovi se radovala i njihova ćerkica Mia.

- Osećala sam da sam trudna, ali sam se plašila da uradim test. Mama mi je ođednom rekla, kako bih volela da rodiš bebu. U tom momentu sam joj rekla da mi kasni ciklus i ona me je naterala da uradim test. To se desilo u toaletu restorana u kom smo bile i test je bio pozitivan. Ja sam se šokirala, a mama je počela da plače - kazala je nedavno Luna čim je saznala da je trudna.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU