Voditeljka Slagalice MARIJA VELJKOVIĆ navodno TRUDNA: Da li Rastka Jankovića hvata panika?

Magazin Praksa

10. 11. 2022. 000000 12:00

Foto: v.danilov

Izgleda da će novi emotivni odnos voditeljke 'Slagalice' Marije Veljković, i pevača Rastka Jankovića dobiti na ozbiljnosti. Naime, voditeljka koja se nedavno razvela od supruga Milana Milovanovića, sa kojim deli troje dece, kako se šuška ponovo je u blagoslovenom stanju, sa svojim emotivinim izabranikom.

Marija i Rastko, ne kriju koliko su zaljubljeni, pa se na mnogim prestoničkim događajima pojavljuju zajedno.

Foto: Instagram/mare.veljkovic

Pročitajte još: POKUŠAVALA SAM DA ZATRUDNIM, BILO JE TEŠKO: Dženifer Aniston, nakon godina osude javnosti da ne želi decu, POTVRDILA DA JE POKUŠAVALA da se ostvari kao majka!

 Kako često objavljuje fotografije na svom Instagram profilu, voditeljka je to uradila i ovog puta, otkrivajući nešto više od svog stajlinga. Naime, ona pozira u sivom kompletu modernog kroja, koji čine duboke pantalone i duži sako, koji ističu njen stomak.

Foto: Instagram/mare.veljkovic

Pročitajte još: Holivudski glamur sinoć u Beogradu: Jovana Stojiljković prošetala crvenim tepihom u savršeno krojenom odelu (FOTO)

Nakon ove fotografije, odmah su počele glasine da je u drugom stanju. Da li će se obistiniti reči iz jednog od Rastkovih najvećih hitova ''Biću tata, panika me hvata'', ostaje da se vidi.
Mnoge je ovo zaintirgiralo, te su se upitali da li sa glumcem čeka svoje četvrto dete, ali se ona na ove navode nije oglašavala.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU