Oglas
· · Komentari: 0

"Dovoljno je samo da se energije poklope": Voditeljka Marija Veljković uživa u ljubavi sa Rastkom Jankovićem - "Pogledajte koliko je lep i šarmantan"

Voditeljka i glumac se trude da iskoriste svaki trenutak zajedno

1667649662_Foto-Printscreen-Instagram-mare.veljkovic-Ataimages.rs.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - mare.veljkovic, Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Marija Veljković je nekon razvoda braka koji je trajao deset godina, sreću pronašla sa glumcem Rastkom Jankovićem. NJih svoje su privukli veliku pažnju javnosti kada su obelodanili svoju vezu, međutim, smatraju da to nije bilo potrebno.

"Kada bi svako od nas vodio računa o svojoj ljubavi, o svom životu, možda ova naša ljubav ne bi napravila toliki 'bum' kao što jeste", istakla je Marija za "Blic".

Rastko je voditeljku osvojio svojom lepotom i inteligencijom.

"Pa pogledajte koliko je lep, a ne znate koliko je šarmantan."

Glumac je naglasio koliko ceni iskrenost i jednostavnost.

"Francuska škola osamdesetih, vaspitanje. Jednostavnost, kad je čovek jednostavan, vedar, to je dobar pristup, kad se mnogo ne filozofira, nego kad je iskreno. Mislim da je teže naći nekog ko nije prošao plastičnu operaciju, to je malo teža opcija. Ali te neke naše generacije, koje su osetile malo staru Jugu, s njima možeš da se sporazumeš", iskren je bio glumac.

 

Pročitajte još: "Volela bi da se UDA u nekoj šumi": Majka Teodore Džehverović otkrila kako je njena ĆERKA zamislila svoje venčanje

Voditeljka smatra da je najbitnije da se energije poklope, a pored toga istakla je da ceni podršku i poštovanje.

"Ja mislim da je dovoljno samo da se prepoznate, da se energije poklope. Pored energije i emocija, najbitniji su podrška i poštovanje. Kada imate nekog pored sebe, kada ste u vezi, kada je ljubav u pitanju, onda uz to ide i iskrenost. Nas dvoje smo dovoljno iskreni da sve možemo da kažemo jedno drugom", zaključila je Marija za pomenuti medij.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas