ŠTA SE DEŠAVA SA KEJT MOS? Slavna manekenka izašla za govornicu, pa održala BIZARAN GOVOR ( VIDEO)

Magazin Praksa

12. 11. 2022. 000000 08:20

Photo: Shutterstock

Čuvena manekenka Kjet Mos (48) zabrinula je očevice, nakon svog nedavnog pojavljivanja na dodeli nagrada za inovativnost 'Volstrit žurnala'.
Kejt je izgledala veoma upečatljivo, u prozirnoj tkanini, sa velikim komadima nakita, i maramom preko glave, dok je dodeljivala nagradu kreativnom direktoru modne kuće Iv Sen Loran, Entoniju Vakarelu.

 
 
 
 

View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WSJ. Magazine (@wsjmag)

Video: Instagram/wsjmag

Dok su sve oči bile uprte u nju, supermodel je tokom govora držala svoj mobilni telefon u ruci, praveći česte pauze. Mnogi su bili iznenađeni njenim govorom, jer je delovalo da Kejt ne može da upamti ono što želi da kaže, pa je čak imala poteškoća da pravilno izgovori naziv nagrade koju je te večeri dodeljivala.

Pročitajte još: Šakira i Pike postigli dogovor o starateljstvu: Pregovori trajali 12 sati

Korisnici na društvenim mrežama brzo su se okomili na komentarisanje modne ikone. U nekim od komentara, insinuirali su na korišćenje nedozvoljenih supstanci, uzimajući u obzir njenu burnu prošlost.
Ikona 90-tih, iz ere najpoznatijih supermodela, je postala planetarno popularna u vreme kada su modeli živeli divlje, i bili česti posetioci žurki i klupskog života. 

Foto: Instagram/wsjmag

Poznato je da je Kejt dobila nezahvalan nadimak, nakon što su se slike na kojim se vidi kako uzima opijate, proširile u javnosti. Takođe su je Britanski mediji nazvali i 'Rezervoar', aludirajući na količinu vodke koju može da konzumira.

Foto: Instagram/hautecoutureglobal

Kako je poznato, Kejt već godinama ne konzumira ništa od navedenog, te se ljudi pitaju šta može biti uzrok
njenog nedavnog bizarnog ponašanja?

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU