· · Komentari: 0
LEGENDA MODE

Kejt Mos proslavila 48. rođendan: Za žurku odabrala MOĆNU KOMBINACIJU, a ćerka je prati u stopu (FOTO)

Čuvena manekenka Kej Mos je izgledala stilizovano u modnoj kombinaciji. Bila je raspoložena kada je stigla u vrhunski restoran da obeleži svoj 48. rođendan.

1642410652_pjimage---2022-01-17T095714.953.jpg
Foto: Profimedia

Supermodel je za ovu priliku obukla sve crno (ova boja je njen zaštitni znak) - od maksi haljine do sakoa, torbe i šestougaonih naočara.

Pridružili su joj se dečko Nikolaj fon Bizmark (35) i ćerka Lila Grejs (19) u Scott's u londonskom Mejferu.

Foto: Profimedia

Lila prati njene stope dok se bavi modelingom za dizajnersku kuću Ermanno Scervino  - dve godine nakon što je to uradila njena mama.

Foto: Profimedia

Ova 19-godišnjakinja je nedavno pokrenula kampanju za italijansku modnu kuću i pozirala u odgovarajućem kaputu, pantalonama i čizmama.

Pročitajte još: POGODAK ILI PROMAŠAJ? Hajdi Klum (48) pokazala fenomenalnu figuru u "NEVALJALOJ" haljini (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia

Deleći fotografije snimanja na svom Instagram nalogu, Lila je napisala: „Toliko volim što ovo snimam u Milanu."

Kejt je pozirala za brend 2019. godine kada su objavljene njene ljutite crno-bele fotografije.

Na drugoj slici, Lila - čiji je otac novinar Džeferson Hak (50) nosila je crni grudnjak i čipkaste pantalone. Pored te, napravila je i seriju drugih fotografija.


Kejt je modelirala za brend 2019. godine kada su objavljene njene ljutite crno-bele fotografije.

Na drugoj slici, Lila - čiji je otac novinar Džeferson Hak (50) nosila je crni grudnjak i čipkaste pantalone.

BONUS VIDEO: 

 
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.