Milica Todorović otkrila kako se OTARASILA suvišnih kilograma: "Bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje"

Isidora Čolaković

13. 11. 2022. 000000 18:00

Foto: Ataimages.rs

Milica Todorović se u jednom periodu borila sa viškom kilograma. Pevačica je priznala da voli da jede i da joj dijete teško padaju, pa joj je zato bilo potrebno mnogo truda sa izgubi na kilaži.

"Svi znamo kako se skidaju kilogrami, ali to uglavnom ne primenjujemo. Uživam u hrani i mnogo volim da jedem! I kad sam se ugojila, tih nekoliko kilograma viška mi je smetalo. Nisam doživljavala sebe kao bucku! Ipak, bila sam svesna da to što radim nije dobro za zdravlje, posebno zato što je na mom jelovniku uglavnom prženo, masno i slatko... To se godinama taloži, usporava metabolizam i može da izazove razne bolesti", rekla je Milica Todorović u jednom od intervjua.

Pročitajte još: Danijela Dimitrovska podelila svoju TAJNU vitke linije: Manekenka otkrila šta DORUČKUJE i kako priprema najvažniji obrok

Kada je bila u samoizolaciji imala je priliku da se posveti sebi ipravilnoj ishrani. Ona se tada otarasila kilograma koji su se mučili i dovela liniju do saveršenstva.

"Najviše sam smršala tokom samoizolacije. Imala sam vremena da se detaljno posvetim pravilnoj ishrani", rekla je Todorovićeva i naglasila da sada ne može ni približno da pojede koliko je nekad mogla.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU