· · Komentari: 0

"Beg u prirodu je najveći lek": Milica Todorović otkrila planove za budućnost

Pevačica iskreno o tome koliko joj smeta gradska gužva

1663490489_Foto-Ataimages.rs-Pixabay.jpg
Foto: Pixabay, Ataimages.rs

Iz rodnog Kruševca u luksuzni komples u popularnom delu Beograda pevačica Milica Todorović stigla je nakon što je napravila prve muzičke korake. Ipak, sada sve češće sanja rodno mesto i mir kojim odišu manji gradovi.

- Nažalost, danas živimo u brzom vremenu gde su glavni gradovi centar svih zbivanja i istina je da smo se otuđili od prirode. Žao mi je zbog toga. Kad god mogu, odem kod svojih u Kruševac ili u selo. Obožavam prirodu i životinje. To me smiruje i nekako vraća u onaj period kada sam uživala u svim čarima detinjstva. Tada smo nekako najviše vremena provodili napolju, istraživajući prirodu, čuvajući domaće životinje. Najviše volim da prošetam šumom i da duboko udahnem i odradim par vežbica disanja - na početku razgovora za “Blic” kaže Milica i dodaje:

- Volela bih da jedan period godišnje mogu da provedem u nekoj kućici, bez interneta usred šume. Recimo na Tari, ona još uvek nije toliko izgrađena planina. Ima predivne staze za pešačenje, hladnije je nego u gradu i zaista je drugačiji vazduh.

Pročitajte još: Kuvar kraljice Elizabete otkrio detalje: Ova namirnica je bila strogo zabranjena u palati

Na rečima su svi jaki, zato smo pitali Milicu da li se ona trudi da očuva prirodu.

- Ne pijem vodu iz plastičnih flašica već imam svoju flašicu za vodu koju uvek nosim sa sobom. Ne kupujem plastične kese, već nosim svoj ceger, a voće i povrće držim u posebnim mrežastim višekratnim kesama, kaže.

Na pitanje da li sutra, kada dobije dete, možda njena adresa ipak bude van Beograda, odgovara.

- Volela bih da imam vikendicu na obronku Beograda ili kuću sa velikim dvorištem zbog dece i kučića. A ako bude dovoljno veliko, možda i da se zasadi neko drvo jabuka, trešanja, krušaka... I volela bih da mi dvorište ima raznoliko cveće, što šarenije - kroz osmeh zamišlja Milica i dodaje:

- Zapravo, ljudima koji se bave javnim poslom beg u prirodu i jeste najveći lek jer ste sami sa sobom i svojim mislima. Uživate u šetnji, prirodi. Znam dosta mojih kolega koji trče na Košutnjaku, šetaju na Adi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.