Najpoželjniji muškarac za 2022.godinu ZAUZET? Pogledajte KO JE SREĆNICA, koja je osvojila njegovo srce (FOTO)

Magazin Praksa

13. 11. 2022. 000000 12:40

Foto: Profimedia

Konačno je ove nedelje potvrđeno, da je zvanično Najseksepilniji muškarac za 2022.po izboru magazina 'Pipl', Kris Evans- zauzet.

Navodi otkrivaju da je 41-jednogodišnji glumac, u vezi sa koleginicom Albom Baptistom (21). Svi se pitaju ko je lepa devojka koja je ovojila srce 'Kapetana Amerika'? Alba je poreklom iz Portugala, i kako se priča, par je zajedno već godinu dana. Potvrda o vezi Krisa i Albe, dolazi par nedelja nakon što su fanovi spekulisali da je par proveo Noć veštica zajedno.

Foto: Instagram/justjared

Par je viđen zajedno u javnosti kako se drže za ruke, 10.novembra, u šetnji Central parkom u NJu Jorku. Pokušavali su da se zamaskiraju noseći naočare za sunce i maske za lice, međutim mnogim poznavaocima i fanovima nisu promakli.

Pročitajte još: SLAVNI GLUMAC: Magazin "Pipl" izabrao najseksipilnijeg muškarca u 2022. godini, a onda je došlo do "sukoba" sa bivšim nosiocem titule: "Ne odričem se!"

Izvori navode da je glumački par veoma zaljubljen, i da veza postaje ozbiljna. Dodaju i da Kris nikada nije bio srećniji, te da članovi njegove porodice i bliski prijatelji, obožavaju lepu Albu. U nedavnom intervjuu za magazin 'Pipl', gde je krunisan za najpoželjnijeg muškarca, o planovima za budućnost, Kris je izjavio:

''To je nešto što apsolutno želim: žena, deca, da napravim svoju porodicu. Kada čitate o nekim od najboljih  umetnika, bilo da su to glumci, slikari, pisci, mnogi od njih priznaće vam da nije ono što su uradili da ih čini najponosnijim, već veze; porodice koje su stvorili, ljubav koju su pronašli. Tako da, to je nešto što mi za ovih dugih 41 godinu, zvuči kao istina. To su najvažnije stvari. Volim ideju o tradiciji i ceremoniji. Imao sam puno toga u svom životu, pa je ideja o stvaranju istih nešto najbolje što mogu da zamislim.'', rekao je on.

Foto: Instagram/chrisevan

Pročitajte još: Dženifer Lopez objašnjava zašto je dala DRUGU ŠANSU ljubavi sa Benom Aflekom: '' Morala sam da naučim da stavim sebe na prvo mesto''

Da im ruže cvetaju kako na emotivnom, tako i na poslovnom planu, govori činjenica da druga sezona serije ''Časna sestra ratnica'' u kojoj Alba glumi, uskoro izlazi. Kris je takođe otkrio da njegov najnoviji film izlazi uskoro, a u pitanju je Božićna priča, u kojoj glumi zajedno sa Dvejn Džonsonom, i izjavljuje kako se tokom snimanja ludo zabavlja.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU