Oglas
· · Komentari: 0
pevačica

Adel kupila vilu poznatog holivudskog glumca: Ovde se useljava sa dečkom (FOTO)

Adel je ova godina izuzetno uspešna

1652338684_e8955fb9a354f4e454384029f5424599b5930a3a.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Adel i njen dečko, Rič Pol, prešli su još jedan korak u vezi kada su se odlučili na zajednički život. Pevačica se  uselila u vilu vrednu 58 miliona doalra na Beverli Hilsu, od 3,5 hektara, a koja je prethodno bila u vlasništvu Silvestera Stalonea, piše Daily Mail.

Adel (34) oglasila se na Instagramu i podelila niz omiljenih fotografija. Na jednoj od njih zaljubljeni par drži ključeve svoje nove kuće.

Pročitajte još: Elen Dedženeris gasi šou nakon 20 godina: Ona je bila njena prva gošća, a dolazi u emisiju i za poslednje emitovanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele)

Stalone je dugo prodavao velelepnu vilu, koju je kupio 90-ih. Prvobitno je koštala neverovatnih 110 miliona dolara, ali nije bilo kupaca, pa je kasnije snizio cenu na 85 miliona dolara.

Imanje ima ukupno osam spavaćih soba, nalazi se u istom delu naselja gde su nekada živeli Liza Vanderpamp i Rod Stjuart.

Adel je ova godina i više nego uspešna, i na poslovnom i privatnom planu. Osvojila je čak tri nagrade, za pesmu, album i umetnika godine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas