Nakon operacije, on joj je bio najveća podrška: Nina Radulović otkrila ko joj je pomagao kad je bilo najteže (FOTO)

Jelena Knežević

16. 11. 2022. 000000 16:40

Foto: Instagram/printskrin/nina_radulovic_official

Voditeljka Nina Radulović imala je problem sa diskus hernijom, zbog koje je i završila na operacionom stolu. Ubrzo nakon operacije se vratila poslu. Otkrila je i da joj je sin Lav bio najveća podrška.

Pročitajte još: Monika Beluči OTKRIVA SVE U ŠESTOJ DECENIJI, i poručuje: '' Želim da starim na prirodan način!'' (VIDEO)

- Lav mi svakodnevno pomaže, oduvek, a posebno otkad sam se operisala. Od tada nisam podigla ništa teže od dve flaše, jer je uvek tu moj pomoćnik Lav, koji ide u prodavnicu sa zadovoljstvom jer uvek zaradi i neku čokoladu - ispričala je za "Story", pa dodala:

- Mnogo je brižan i nežan, mada ne voli da to naglašavam u društvu, a ni javno, jer ga je "blam". U njegovom uzrastu sve deluje detinjasto i blamantno, svi žele da izgledaju starije i ozbiljnije, a kad odrastu, bude obrnuto. Trudim se da mu stavim do znanja da je najvažnije da ima dobar odnos sa porodicom, ispunjen ljubavlju i razgovorom o ljubavi i nežnosti, i da je to lepo, a ne sramota. Jedino tako može uvek da bude srećan i u skladu sa sobom -  zaključila je voditeljka.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU