· · Komentari: 0

Sofija Milošević uskoro na Mundijalu: Ide da bodri Luku sa sinovima, a otkrila i kada će biti venčanje

Sofija Milošević za nekoliko dana odlazi u Katar kako bi sa tribina bodrila verenika, Luku Jovića

1668591451_Collage-Maker-16-Nov-2022-10.33-AM.jpg
Foto: ATA images/ Profimedia

Manekenka i modna dizajnerka će sa sinovima, dvogodišnjim Aleksejom i sedmomesečnim Teodorom, bodriti verenika Luku Jovića na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a nakon toga ih očekuje organizacija svadbe u Beogradu.

- Deca i ja uskoro idemo u Katar da bodrimo Luku i "orlove" na Svetskom prvenstvu! On je spremniji nego ikad i jedva čeka da takmičenje počne! Nadam se da će srpska reprezentacija da osvoji trofej ili makar da stigne do završnice Mundijala - priča Sofija za Informer.

Pročitajte još: Monika Beluči OTKRIVA SVE U ŠESTOJ DECENIJI, i poručuje: '' Želim da starim na prirodan način!'' (VIDEO)

Manekenka je veliki oslonac Luki, pa mu tako mnogo lakše padnu takmičenja i stres koji to sa sobom nosi:

- Ima veliki oslonac u meni i to mu prija. Uopšte nije nervozan pred velika takmičenja, pa nema tremu ni pred Katar. Zaista je divan muž, otac i sportista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Posle Svetskog prvenstva u Kataru, Sofiju i Luku čekaju nove obaveze, a u planu je i venčanje u Beogradu:

- Hteli smo da pravimo svadbu ovog proleća, ali mi je to bilo komplikovano jer sam dojila Teodora. Zato smo je pomerili za proleće sledeće godine - priča Miloševićeva i dodaje da je Luka ubeđuje da što pre dobiju još jedno dete:

- Poslednje dve godine sam stalno bila trudna, pa mi treba mala pauza. Kad prođe svadba, onda ćemo da radimo i na trećem detetu. Bilo bi lepo da, posle dva sina, dobijemo i jednu devojčicu. Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Pošto ima sina iz prvog braka, to je petoro! Ja bih da se zaustavimo na troje, ali on mašta o velikoj porodici - iskrena je Sofija.

Pročitajte još: "Dosta stvari sam kupila na sniženjima": Anastasija Ražnatović potpuno iskreno o garderobi i trošenju novca - "Delim stvari sa majkom"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.