Oženio se Nikola Rađen: Milica blistala u klasici, a vetepolista ne skida osmeh sa lica (FOTO)

Kristina LJubisavljević

21. 11. 2022. 000000 08:45

Foto: Instagram/printskrin/ Nikola Rađen, Milica Ristić

Poznati vaterpolista, Nikola Rađen, i njegova dugogodišnja izabranica, pevačica, Milica Ristić, izgovorili su juče "da" u hramu Svetog Save.

Mlada je blistala u klasičnoj venčanici do poda, a beli kaput sa krznom je dao dozu elegancije jesenjem venčanju. Mladoženja se odlučio za nešto opušteniji izgled. Umesto cipela, tu su se našle patike, čime je ispoštovao sportistu u sebi, a sve se savršeno uklopilo uz crno, jednostavno odelo i belu košulju.

Pročitajte još: Jelena Gavrilović u najlepšem modelu rolka-haljine: Glumica prošetala ulicama NJujorka u savršenoj kombinaciji (FOTO)

Foto: Instagram/ printscreen/ Milica Ristić

Nakon ceremonije u krugu najbliže porodica i prijatelja mladenci su se sa gostima otišli u restoran gde je urpiličeno veselje. Sudeći pema forografijama na društvenoj mreži Instagram, lepog raspoloženja nije nedostajalo.

Foto: Instagram/ printscreen/ Nikola Rađen

Milica i Nikola verili su se 7. novembra u Gračanici:

- Možda nije klasična slika sa veridbe, gde se okači prsten i napiše: “I said yes”, ali ništa kod nas nije klasično i uobičajeno. Imala sam veridbu koju nisam mogla ni da zamislim, i zbog toga želim da zahvalim našim prijateljima, kumovima i familiji. Hvala na nezaboravnom i prelepom danu - napisala je tada Milica na Instagramu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU