Oglas
· · Komentari: 0

Sloba Radanović otkrio IME DETETA: Nosi snažnu simboliku i prelepo značenje

Pevač jedva čeka da se ostvari u ulozi oca

1668957874_Foto-Ataimages.rs-Sloba-Radanovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Sloba Radanović otkrio je koje je ime za sina odabarao.

Kako kaže, ovo je bila prelepa godina za njega, a jedva čeka da se ostvari u ulozi oca.

- Ovo mi je bila prelepa godina. Desilo mi se mnogo lepih stvari, i postao sam mnogo ozbiljniji. U narednoj verujem da ću biti još ozbiljniji. Stvarno sam uzbuđen što ću postati tata, jedva čekam da se to desi i to je jedino bitno na ovom svetu. Zdravlje, porodica, sloga i mir je najvažnije, materijalno nije važno uopšte - kaže Sloba Radanović.

Pročitajte još: DOPUŠTAM SVOJOJ DECI DA IDU BOSI, PIJU KAFU I JEDU PESAK: Majka četvoro dece, otkriva svoj nesvakidašnji pristup roditeljstvu (FOTO)

Pevač ne krije da najviše radi na svojoj duhovnosti, i veoma mu je važno što zna da je Bog uz njega.

- Treba biti zahvalan na svemu. Zvaće se Damjan, ima jedan manastir koji je posvećen Svetom Kozmi i Damjanu, tako da je pala odluka - kaže Sloba za Pink.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas