Sanja Kužet sebi postavila JASAN CILJ: Voditeljka odlučila da se popne na VRH (FOTO)

Isidora Čolaković

22. 11. 2022. 000000 09:00

Foto: Ataimages.rs, Vikipedia

Voditeljka Sanja Kužet je poznata po tome što vodi računa o svojoj liniji. Ona je neko o održava kondiciju i ko voli da se bavi sportom.

Ovog puta je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila fotografiju sa planine Rtanj i otkrila koji cilj je sebi postavila. Ona namerava da se popne na vrh Šiljak. Ta ekspedicija je vrlo zahtevna i iziskuje fizičku spremnost i kondiciju.

- Rtanj sam upoznala ove jeseni. Posmatrala sam njegov vrh Šiljak (1570mnv) i poželela sam da budem gore. Hoću da osetim i tu strast. Težina staze spada u zahtevne (13.7 km) uz odličnu fizičku spremnost. Tako da Šiljku vidimo se na proleće - poručila je voditeljka i izazvala lavinu komentara podrške.

Pročitajte još: EMOTIVNA PORUKA ZA ELTONA DžONA: 'Hvala što si bio prijatelj mojoj majci, kao i našoj deci', poručuju princ Hari i Megan Markl (VIDEO)

 

„Možeš ti to, samo napred“, „Bravo, podrška za sve što radiš“, „Verujemo u tebe!“, „Svaka tebi čast“, „Vidi se da si u kondiciji, uspećeš ti to“, samo su neke od lepih reči koje je Sanja dobila.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU