NE OPTEREĆUJE SE KILAŽOM: Izgleda da VIŠAK kilograma uopšte ne pogađa pevačicu, pa Rijana sa Asap Rokijem UŽIVA na Barbadosu (FOTO)

Magazin Praksa

28. 11. 2022. 000000 19:00

Photo: Profimedia

Pevačica Rijana (34), trenutno uživa u svom rodnom Barbadosu, zajedno sa svojim partnerom reperom Asap Rokijem (34). Ona se ne zamara previše činjenicom da je tokom, i nakon trudnoće ostao par kilograma viška, već nosi minimalnu usku crvenu haljinu. Na slici se vidi da Rijana sa ponosom nosi svoje zanosne obline, i to uopšte ne pokušava da sakrije.

Pročitajte još: SERIJSKI ZAVODNIK: Pit Dejvison prošetao je javno novu devojku, zanosnu Emili Rajtakovski, a svi se pitaju ČIME OSVAJA poznate lepotice? (FOTO)

Ceo izgled je upotpunila pletenicama, ukrašenim perlama, i sasvim prilagodila stajling za rege koncert kome su prisustvovali.
Da lepota dolazi u svim veličinama i oblicima, i da se za to zalaže, lepa Rijana je pokazala i novom kolekcijom za svoj modni brend. Ona je poslednjih godina, više posvećena modnom i kozmetičkom brendu, koji pokazuje veliki uspeh, pa je mnogi fanovi optužuju da je zapostavila svoju muzičku karijeru.
Koliko joj dobro ide u preduzetničkim vodama, govori i mnošto poznatih lica koji su viđeni na njenom poslednjem modnom-performansu svog brenda 'Fenti', nazvanog ''''Savage X Fenty Show Vol.4''.

Foto:Profimedia

Pročitajte još: "Kvazipevači nam kvare ugled": Tina Ivanović o problemima na nastupima - "Stiče se pogrešan utisak o nama"

Ovaj performans izveden je napolju, gde su drveće, stene i prigušeno osvetljenje, dočarali atmosferu kampanje, a nije bilo standardnog šetanja modela, već je šou bio spoj mode, muzike i plesa. A zapaženo je i kratko pojavljivanje Džoni Depa, kao iznenađenja večeri.

Foto: Profimedia

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU