Oglas
· · Komentari: 0

"Za dve nedelje smršala sam 14 kilograma": Marijana Mićić nakon trudnoće kilograme izgubila "preko noći"

Lepa voditeljka i glumica izgubila je kilograme preko noći

1668257788_pinkovezvezdice1810201710.jpg
Foto: V. Danilov
Oglas

Marijana Mićić u decembru prošle godine po prvi put se ostvarila u ulozi majke kada je dobila ćerku Anu. Sa prvim detetom se odlično snašla, s obzirom da je pre toga brinula o bratancima:

"Nije mi nešto sad to mnogo novo i mnogo strano, zato što sam ja tetka dva dečaka koji će sad da napune četiri godine i sticajem okolnosti te prve godine kad su se oni rodili ja sam skoro pa živela sa njima, i ja zaista oko beba znam sve. Nemam strah. U porodilištu su mi rekli, tačnije babica je rekla mojoj cimerki 'pa vidiš kako Marijana sve zna', a ja kažem 'pa meni je ovo treće', a ona kaže 'kako, pa ovde piše da je tebi prvo dete', ja kažem 'jeste prvo koje sam rodila, ali treće koje imam'. Tako da mi stvarno ide dobro", otkrila je u emisiji "Praktična žena" jednom prilikom.

Pročitajte još: Ruski endokrinolog Aramovič Manušakijan otkriva: Ovo su OPASNI RECEPTI ZA MRŠAVLJENJE

Marijana nije otkrila da čeka bebu sve do petog meseca trudnoće, a tu informaciju znali su samo njeni najbliži. Iako se ugojila 17 kilograma tokom devet meseci, nakon porođaja izgubila je višak brže nego što je to očekivala:

"Radila sam trudna do petog meseca, snimala sam serije, a nikome nisam dugo htela da kažem da sam trudna, niko nije znao. Ugojila sam se 17 kilograma u trudnoći. Sada imam dve kile viška u odnosu na pre trudnoće, vrlo brzo sam sve to skinula, sama od sebe. Imala sam noću znojenja, probudim se - voda. I kilogrami su valjda samo odlazili. Ne znam od čega se to dešavalo. Patronažna sestra mi je rekla da je to od dojenja. Ja sam bukvalno za dve nedelje smršala 14 kilograma, u prve dve nedelje posle porođaja.I patronažna sestra koja je dolazila svaki dan mi je posle desetog dana rekla 'Ju, što ste smršali'. Ja sam se uplašila, rekoh 'Zašto, šta mi je?'", prisetila se lepa glumica i voditeljka, pa je dodala:

Pročitajte još: "Ja se za ovo telo borim i odričem": Marina Visković o tome kako održava liniju - "Jasno je da sam zgodna, konstantno sam u teretani"

 "Do trudnoće nikad nisam nešto volela i jela slatko, a otkako sam se porodila nije prošao dan da nisam pojela nešto slatko".

Već deset godina uživa u srećnoj vezi sa producentom Milošem Marjanovićem, ne planira da to ozvaniči udajom:

"Nisam se udala, ali kao da sam udata, samo nemam papir da to dokažem. Ali mi stvarno živimo kao da smo u braku. Mi smo zajedno 10 godina, sad će 10, devet i po tačno. Glupo mi je da promenim prezime, jer mi je malo glupo da budem Marijana Marjanović. Dobro mi je i ovako", objasnila je, pa priznala da bi volela da živi na selu:

"Volela bih da živim na selu. Zamisli živiš na selu i jednom nedeljno prošetaš sa drugaricom ulicom i vratiš se. To je istinska sreća, ne ovo landaranje po gradu, ne znaš gde ćeš, grozno. Tako će moje dete, ona će moći da prošeta jednom, samo tu ispred kuće. Šalim se, nije mi to ideja za nju, neka radi šta hoće, znam da tu pomoći nema, znam po sebi. Sve što hoćeš to ćeš i da uradiš, dok se sama ne opametiš. Tako će da bude. Ali za mamu je to ideja, da se prošetam po seoskoj ulici i da idem kući", ispričala je u pomenutoj emisiji.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas