FUTURISTIČKI: 2000-te su nam donele zanimljivu muziku, kao i modu. Da li se sećati NJIH?

Magazin Praksa

01. 12. 2022. 000000 13:30

Foto: Novosti arhiva

Nekada smo mislili da će nam 2000-te doneti putovanje u svemir, neki su najavljivali 'kraj sveta', a svakako je da se od budućnosti dosta očekivalo.
Možda su ta očekivanja podgrejana filmovima o nekim dalekim galaksijama, gde su kostimi uvek bili veoma naglašeni, pa se maštalo kako ćemo tada izgledati i šta ćemo nositi. Izgleda da je tako bilo i pre 23 godine, kada se stajlingom pokušavao dočarati futuristički izgled. 

Pročitajte još: 007 Devojka: Jelena Gavrilović u GLAMUROZNOM izdanju na proslavi 60godina od prvog Džejms Bond filma, u Londonu (FOTO/VIDEO)

Na naslovnoj strani te godine, našli su se između ostalih, i pevači Svetlana Ceca Slavković i Danijel Đurić.
Ovim povodom, Ceca je na sebi imala srebrnu jaknu, a na licu zanimljiv ukras od sitnih perli, koji joj je prekrio čelo. Danijel je pak više izgledao kao jedan od članova 'boj bendova'.
Oni su fotografisani za TV Novosti, kao dobitinici nagrade za pop pevačicu/otkriće godine.

Foto: Novosti arhiva

Pročitajte još: NAKON 23 GODINE ŽIVOT IH PONOVO SPOJIO: Voleli su se i kada su bili U BRAKOVIMA SA DRUGIM LJUDIMA (FOTO)

Inače, Ceca je u tom periodu bila jedna od najpopularnijih pevačica, cenjena po svojim vokalnim sposobnostima. Danijel je takođe snimio par hitova, kao i dueta, a kasnije se bavio voditeljstvom i produkcijom.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU