Dejan Milićević nakon 27 godina otkrio anegdotu sa snimanja albuma Cece Ražnatović

Jelena Blažić

03. 12. 2022. 000000 12:38

Foto: Youtube printscreen/TV Pink/TV Prva

Dejan Milićević, punih 30 godina radi sa velikim zvezdama sa naše estrade, a među njima je i Svetlana Ceca Ražnatović koju smatra velikim profesionalcem.

Pročitajte još: Milica Pavlović donela važnu ODLUKU: Pevačica iznervirana OBEĆALA da jednu stvar više nikad neće uraditi (FOTO)

Popularni fotograf je 1995. godine radio i na Cecinom Albumu "Ljubav fatalna", na kome je imala kratku zalizanu frizuru, kojom je tada sve oduševila.

Dejan je u emisiji "Ceca show", ispričao i anegdotu sa snimanja albuma, zbog koga ni dan danas ne može da saktije osmeh, kada priča o njemu:

– Anegdota se dogodila se kada smo Ceci radili omot za album “Ljubav fatalna”. Slikali smo garažu na Obilićevom vencu, našli smo to jedno mesto gde treba da se slika, i u momentu je Ceci trebalo da se zaliže kosa. Ceca je tada imala kratku kosu, i moram dodati da je ona prva koja je na ovim prostorima imala ekstenzije za kosu. Niko to u Srbiji nije imao sem nje. Mi tada na snimanju nismo imali ništa, jer smo istrčali iz studija gde smo se spremali. Dolazi i frizerka na snimanje koja kaže da nije ponela ništa, ona je kod sebe imala u džepu samo dva alata za rad, nema čime da zaliže Ceci kosu – pričao je Dejan i dodao da je Ceca tada došla na sjajnu ideju:

– Ceca vidi baricu i kaže: “Pa, evo ti, uzmi vodu odavde”. I mi svi tajac, šta sad? I Ceca kaže: “Ma, uzmi, žurim, uzmi tu vodu”. I ona (frizerka) umoči u baricu ruke i zaliže joj kosu. To je kada je neko surovi profesionalac i kada je bitno da se završi posao da se što pre svi oslobodimo - ispričao je Milićević u emisiji "Ceca show" na televiziji Blic.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU