Oglas
· · Komentari: 0

"Ovo nije samo moj, već je i uspeh moje publike": Ceca ponosna što je ispred svetskih zvezda (FOTO)

Svetlana Ražnatović je treća na listi posećenosti koncerata u celoj Evropi

1658910290_Foto-Printscreen-YouTube-Svetlana-Ceca-Raznatovic-.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Svetlana Ceca Raznatovic
Oglas

Koncert koji je održala 2013. godine na Ušću posetilo je 150.000 ljudi, a folk diva našla se na prestižnoj listi odmah ispod Tine Tarner.

Ceca decenijama važi za jednu od najpopularnijih pevačica naših prostora, a koliko je poznata i poštovana mimo granica naše zemlje, svedoče nova istraživanja koja pokazuju da je folk diva nadmašila svetske zvezde Madonu i Lejdi Gagu po posećenosti koncerata.

Naime, Lejdi Gaga nedavno je održala spektakl u Parizu na kojem je prisustvovalo više od 80.000 ljudi, što je izazvalo mnoštvo reakcija muzičkih stručnjaka. Taj koncert je sedmi na listi najposećenijih u Evropi, a na 34. mestu svetske liste najposećenijih koncerata ženskih vokala svih vremena.

Foto: Printcreen

Po ovoj statistici, Ražnatovićeva se našla odmah ispod legendarne Tine Tarner, dok se ispod nje nalazi svetska pop diva Madona koja se pozicionirala na četvrto mesto, a čiji je koncert bio znatno manje posećen nego Cecin.

Pročitajte još: Marija Šerifović otkrila detalje ljubavnog života: Pevačica iznenadila odgovorom

Ovim povodom pozvali smo srpsku folk divu koja je za Alo! priznala da je ponosna na uspeh koji je ostvarila 2013. godine te istakla da spektakl na Ušču ima posebno mesto u njenom srcu.

- Meni će koncert održan na Ušću zauvek ostati u najlepšem sećanju. Radujem se tome da ponovimo taj spektakl, a nadam se da ćemo tada i oboriti dosadašnji rekord posećenosti - rekla nam je Ceca, pa otkrila da ovu titulu duguje svojoj vernoj publici.

- Ovo nije samo moj, već je i uspeh moje publike. Možemo samo biti ponosni na to što smo zajedno plasirali Beograd tako visoko na svetskoj mapi najposećenijih koncerata - rekla nam je Ražnatovićeva za kraj.

Podsetimo, o Cecinom spektaklu na Ušću pisali su gotovo svi domaći, ali i inostrani mediji, a ovaj događaj su ispratili i CNN i BBC. To je ujedno bio i otvarajući koncert Cecine turneje „Grom“ koja je oborila sve rekorde posećenosti širom Balkana.

Unuk je muzikalan na mene

Ceca je nedavno otkrila da je njen unuk Željko, iako je jako mali, već pokazao sklonost ka muzici.

- Željko ima samo dve godine, a priča i peva, sve upija kao sunđer. Jako je muzikalan iako je mali, ozbiljno gađa intonaciju, mislim da je povukao gen na mene i da ima talenat za muziku - rekla je Ceca.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas