Lepa Brena otkrila kako je izgubila 16 kilograma: "To sam uradila zbog publike"

Kristina LJubisavljević

04. 12. 2022. 000000 10:20

Foto: ATA images

Pevačica Lepa Brena već decenijama se smatra jednom od naših najvećih zvezda. Pored sjajnog glasa i karijere bogate najpoznatijim pesmama, pevačica može da se pohvali i lepim izgledom koji je prati od kad se pojavila na sceni.

Kako kaže, vodi računa o ishrani i zdravom načinu života, a rezultat toga je linija na kojoj bi joj mnogi pozavideli. Ipak, nije uvek bilo tako, na početku karijere je odlučila da zbog publike smrša čak šesnaest kilograma.

- Samo sam izbacila ugljane hidrate i šećer i veoma brzo sam izgubila šesnaest kilograma. Nisam to uradila zbog ljubavi prema parama, već zbog moje publike. Novac dođe kada radite ono što volite, a ja to već četrdeset godina radim - rekla je Brena.

Pročitajte još: "Izgledalo je kao kada zakažeš vežbanje u teretani": Zdravko Čolić progovorio o AFERI sa poznatom pevačicom

Za doručak bi često pojela samo jednu projicu sa jogurtom.

- Pojela sam posle još jednu nasuvo, da se ne onesvestim. Sad mislim da ću da odem i da pojedem čudo, ali znam da ću kad izađem iz studija pojesti dva, tri zalogaja. Nema perterivanja ni u čemu, šetnja... Pijte vitamine, ne preterujte ni u čemu - savet je Lepe Brene.

- U mojoj kući su svi gurmani. Volimo da sednemo i da se družimo i lepo da pojedemo. Ali, ja sam se zbog ljubavi prema publici odrekla hrane - rekla je Brena na televiziji "Pink".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU