· · Komentari: 0

NA ZELENOM TEPIHU U ZELENOJ HALJINI: Kejt Midlton ZASENILA Ameriku svojim modernim izgledom (FOTO/VIDEO)

Princeza od Velsa zna da modom može poslati snažnu poruku

1670059094_profimedia-0741972205-Kate-i-Wiliam.jpg
Photo: Profimedia


Na sinoćnoj dodeli 'Earthshot Prize' nagrada u Bostonu, Kejt je blistala u modernom izdanju! Ona je ovom prilikom obukla dugu, elegantnu haljinu svetlo zelene boje, otkrivši ramena, što i nije čest običaj, sudeći po strogim pravilima oblačenja u kraljevskoj porodici.
Nema sumnje da buduća kraljica izgleda veoma moderno, poput Holivudske glumice, dok korača zelenim tepihom, koji čini odličnu scenografiju uz njen stajling.

Pročitajte još: Kejt Midlton očarava Ameriku: Novo elegantno izdanje princeze (FOTO)

Način na koji je Kejt odabrala haljinu, govori dosta. Naime, umesto da kupuje novu haljinu za ovaj svečani događaj, ona se odlučila na potez kojim promoviše održiviji i pristupačniji način oblačenja. Ona je svoju prelepu zelenu haljinu- iznajmila.
Prema nedavnom izveštaju, iznajmljivanje odeće smanjilo je proizvodnju odeće za 1,3 miliona komada od 2010.godine ( u tom procesu je ušteđeno 67 miliona galona vode i 44,2 miliona funti emisije ugljen-dioksida). 

Ovom prilikom, princeza od Velsa je odabrala zelenu boju, koja osim što joj odlično pristaje, takođe i šalje poruku o bitnim pitanjima planete Zemlje i ekologije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELLO! US (@hellomagus)

Pročitajte još: Dobila je ime po "NEBESKOJ ZVEZDI", a u filmu Emira Kusturice, Nikol Kidman nije glumila zbog jedne stvari

I konačno, Midlton je svaj izgled zaokružila dugom bujnom kosom u talasima, kao i nakitom koji ima svoju simboliku. Nosila je smaragdnu ogrlicu sa dijamantima, i minđuše, a sve je nekada pripadalo princezi Dajani. Na nogam je imala srebrne cipele na štiklu, prekrivene sjajnim kamenčićima. Ujedno, Dajana je bila poslednja osoba koja je nosila titulu princeze od Velsa. Dok Kejt nastavlja da ulazi u svoju novu ulogu, sve češće noseći Dajanine komade nakita, kao da upućuje suptilni naklon voljenoj Vilijamovoj majci i 'princezi naroda'.

Princ Vijijam se ovom prilikom opredelio za elegantni tamni sako od pliša, crne pantalone, svečanu belu košulju i leptir mašnu, i
ostavio svetla pozornice svojoj supruzi, koja je zaista blistala.

 

Foto: Instagram printscreen/ theprincessofwalessrtyle

Princ Vijijam se ovom prilikom opredelio za elegantni tamni sako od pliša, crne pantalone, svečanu belu košulju i leptir mašnu, i ostavio svetla pozornice svojoj supruzi, koja je zaista blistala.

 

BONUS VIDEO:  

                                 

 

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.