Dijeta koja je pomogla Nataši da skine 10 kilograma: Voditeljka se pridržava ovih saveta za savršenu figuru

Jelena Knežević

04. 12. 2022. 000000 14:30

Foto: Instagram/printscreen/prakticnazena

Voditeljki emisije "Praktična žena" nakon porođaja ostalo je 10 kilograma viška. Odlučila je da podeli i sa drugim ženama kako joj je to pošlo za rukom. Kada vaga pokaže 60 kilograma, to je "alarm" za Natašu da treba da krene sa mršavljenjem.

Čvrstog je karaktera, te je za domaće medija izjavila da je ništa ne može sprečiti da smrša kada odluči, a najteže joj pada da se odrekne slatkiša.

Pročitajte još: Lepa Brena otkrila kako je izgubila 16 kilograma: "To sam uradila zbog publike"

Voditeljka je najveći problem sa kilogramima imala sa 16 godina, kada je imala skoro 70 kilograma. JEdnom prilikom je izjavila kojih se principa pridržava:

- Najbolje je postepeno mršaviti, duže traje, ali nema jo-jo efekta. Davno sam otkrila kako da najlakše skinem kilograme, a to je da ne mešam ugljene hidrate i proteine. Kada želim brzo da smršam, ne večeram. Naravno, najbolje je ishranu kombinovati sa nekom rekreacijom. Pre nego što sam dobila dvoje dece i počela da radim "Praktičnu ženu", redovno sam trenirala. Međutim, poslednjih nekoliko godina imam previše obaveza i ne stižem na treninge. Moje vežbanje najviše se svodi na trčanje za decom kada smo napolju - otkrila je Nataša svojevremeno za domaće medije.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU