CRVENO - OD GLAVE DO PETE: Gde god se pojavi, kraljica Leticija odiše STILOM I ŽENSTVENOŠĆU, a ova kombinacija je prava VATRA (FOTO)

Magazin Praksa

05. 12. 2022. 000000 11:00

Photo: Shutterstock

Kraljica Španije, Leticija (50), potvrdila je još jednom da jedna od najbolje obučenih evropskih monarha. Ona je na nedavnom događaju u Barseloni, istupila u crvenim kožnim pantalonama, i bluzi u istoj boji.

Pročitajte još: ZAVODLJIVO, U STILU STAROG HOLIVUDA: Mlada glumica Florens Pju, blistala na crvenom tepihu u satenskoj haljini, nalik spavaćici (FOTO)

Leticija je na svim nedavnim pojavljivanjima dokazala da se ne boji da preuzme rizik, pa je tako bilo i ovog puta. Svoju 'vatrenu' pojavu upotpunila je skarletnim štiklama sa visokom potpeticom.
Dodala je još tanak crni kaiš, koji naglašava njenu vitku figuru. Kosu je isfenirala da ravno pada, a na ušima je imala par sofisticirani zlatnih minđuša.

Foto: Instagram printscreen/ letiziaborbonyortiz

Pročitajte još: NJena smrt ostala je misterija: Čuvena lepotica umrla je nakon navodnog silovanja, a za sve je optužen ovaj čovek

Supruga kralja Felipea, zaista zrači samopouzdanjem gde god se pojavi, a tako je bilo i ovog puta na događaju povodom mentalnog zdravlja.

 

BONUS VIDEO: 

 
 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU