Oglas
· · Komentari: 0

Kraljica Leticija na najnovijem pojavljivanju pokazala KAKO SE NOSI ANIMAL PRINT tokom jeseni: Dve stvari treba da ispoštujemo (FOTO)

Kraljica Španije, Leticija, predsedavala je na otvaranju "9. Međunarodnog kongresa ishrane i zdravlja".

1633511607_profimedia-0636451260.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Leticija je često zaokupljena raznim poslovnim aktivnostima, deo je brojnih različitih događaja, a za svaki pažljivo bira komade garderobe i oduševi svaki put.

Stil kraljice Leticije

Ostaje dosledna svom načinu oblačenja, u isto vreme profesionalnom i modernom. Sada je kraljica Leticija odabrala sivo odelo muškog kroja. Odela su veoma popularna tokom cele godine, najbrži su način za postizanje elegancije i neophodne profesionalnosti, a opet ostavljaju dovoljno prostora za eksperimentisanje i igranje sa modom.

Pročitajte još: Dženifer Lopez glavna podrška Benu na projekciji filma: Pevačica u pravom jesenjem izdanju (FOTO)

Nakon odela boje lavande o kome je svet pričao, sada je odabrala sivi model. Pantalone širokog, ravnog kroja i duži sako izbor su kraljice Leticije. Celoj kombinaciji dala je dozu zanimljivosti i ženstvenosti odabirom cipela.

Foto: profimedia

Znamo da obožava salonke, pa od njih nije odustala ni ovog puta, ali je odabrala one u animal printu. Savršeno su se uklopile uz sivu nijasu odela i razbile njegovu monotoniju.

Ovo je jedan od najboljih načina da nosimo animal print koji je često na granici sa neukosom. Međutim, ukoliko ga ponesemo kao dodatak ili uz jednobojnu kombinaciju ostaviće utisak koji smo i želeli, a upravo to je i Leticiji pošlo za rukom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas