Irina Šajk ispratila trend prozirnih haljina: "Bivša-sadašnja" devojka Bredlija Kupera oduševila u Londonu (FOTO)

Kristina LJubisavljević

05. 12. 2022. 000000 13:00

Foto: profimedia

Irina Šajk rešila je da se prikloni trendu prozirne garderobe na večeri koju je organizovao britanski Vog u Londonu sinoć. 

Manekenka (36) za koju se u poslednje vreme priča da se miri sa bivšim partnerom Bredlijem Kuperom, obukla je crnu, prozirnu haljinu koja je kroz mrežasti materijal pokazivala celo njeno telo. Dugačku, smeđu kovrdžavu kosu pustila je da joj pada niz leđa. Kako Irina privatno nosi vrlo malo šminke, sada se odlučila za jače tonove. Na usnama ima tamnocrvenu nijansu karmina, pa je oči istakla tek sa malo maskare.

Pročitajte još: CRVENO - OD GLAVE DO PETE: Gde god se pojavi, kraljica Leticija odiše STILOM I ŽENSTVENOŠĆU, a ova kombinacija je prava VATRA (FOTO)

Foto: profimedia

Šajk se pojavila na događaju nekoliko dana nakon što je ponovo viđena sa Bredlijem kako provode zajedničko vreme tokom Dana zahvalnosti sa ćerkom Leom. Još tokom leta počele su da se šire glasine o pomirenju para jer su bili i na porodičnom odmoru.

Par se zvanično rastao 2019. godine, nakon četiri godine veze, a ostaje da vidimo da li će uskoro da usledi i obnova romantične veze.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU