· · Komentari: 0

Amal Kluni elegantna u dugačkoj haljini, dok joj Džordž nosi plašt: Par ponovo oduševio zajedno (FOTO)

Džordž i Amal Kluni sa razlogom važe za jedan od najsavrešenijih parova na holivudskoj sceni.

1670153534_profimedia-0742172041.jpg
Foto: Profimedia

Par se tokom vikenda pojavio na savečanoj večeri u čast 45. godišnje nagrade Kenedi centra u Stejt departmentu u Vašingtonu.

Amal je izgledala zanosno u haljini do poda koja je laskala njenoj figuri. Dugačak ogrtač vukao se za njom, što je celokupnom izgledu dalo dozu glamura, a crvena boja je sve još više pojačala. Poznata advokatica zna da iznese ovako upečatljive toalete, pa sa svakim pojavljivanjem iznova oduševljava.

Pročitajte još: NA ZELENOM TEPIHU U ZELENOJ HALJINI: Kejt Midlton ZASENILA Ameriku svojim modernim izgledom (FOTO/VIDEO)

Kluni je kao i obično izgledao izuzetno zgodno u klasičnom crnom odelu, dok je s osmehom pozirao pored žene. Glumac je poznat po spontanosti, pa je sada pronašao način da se našali, dok je Amal hodala on joj je za fotografisanje poneo plašt.

Foto: profimedia

Nagrade Kenedi se dodeljuju svake godine od 1978. godine, a Kluni je izrazio koliku čast oseća jer prisustvuje na događaju:

- Odrastao u malom gradu u Kentakiju, nikada nisam mogao da zamislim da ću jednog dana biti taj koji će sedeti na balkonu u Kenedi centru - rekao je Kluni, prenosi Dejli Mejl.

Pročitajte još: Dobila je ime po "NEBESKOJ ZVEZDI", a u filmu Emira Kusturice, Nikol Kidman nije glumila zbog jedne stvari

Dostignuća Džordža Klunija donela su mu dva Oskara, pet Zlatnih globusa, četiri SAG nagrade, BAFTA nagradu, dve nagrade Critics' Choice Avards, Emi, četiri nagrade National Board of Reviev Avards i AFI nagrada za životno delo.

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.