Jelka za ""POŠ"": Viktorija Bekam spremna je za Božić u Parizu (FOTO)

Magazin Praksa

11. 12. 2022. 000000 09:20

Photo: Profimedia

Iako izgleda da joj je biznis u krizi, Viktorija se time ne zamara puno, pa vreme provodi u Parizu, uživajući sa prijateljima. Izgleda da je spremna za novogodišnje i božićne proslave, pa je nedavno objavila sliku ispred velike jelke, u gradu svetlosti.

Pročitajte još: DUG OD 53,9 MILIONA FUNTI: Vodeća prodavnica Viktorije Bekam u Londonu BEZ REDOVA ZA ''CRNI PETAK'', kompanija pred BANKROTOM? (FOTO)

U ovom šik izdanju, ponela je maslinastu suknju od tvida sa dubokim izrezima, i ukrasnim lancem. Uz nju je
uparila rolku lila boje, a na nogama je nosila cipele sa otvorenom petom i špicastim vrhom u bordo boji. Spoj nespojivih boja, koji dizajnerka ume fantastično da iznese. Od nakita nosi sat, a kosu srednje dužine je pustila da pada u blagim talasima. 

Foto: Instagram printscreen/ victoriabeckham

Pročitajte još: KOPIRA SVEKRVU: Nakon priča da Nikola Peltz nije u dobrim odnosima sa Viktorijom Bekam, ona SVE VIŠE PODSEĆA na nju (FOTO)

Kako mediji prenose, Viktorija prolazi kroz izazovan poslovni period, jer njena modna linija nije uspešna koliko je očekivala. Naprotiv, ona doživljava velike finansijske gubitke, koji se broje u milionima. Prema izvorima bliskim bivšoj ''Poš Spajsici'', ona se oseća poniženo zato što ne ostvaruje profit.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU