· · Komentari: 1
trend

Bež je nova žuta: Viktorija Bekam u letnjoj haljini najmodernijeg kroja sezone (FOTO)

Viktorija Bekam dala nam je ideju za sledeću letnju kombinaciju.

1627281437_5bdd900553a6aeec826f93af90480730754967b9.jpg
Foto: Deposit

Viktorija Bekam jedna je od najpoznatijih dizajnerki na svetu. U svakoj njenoj kreaciji vidi se lični pečat, to što napravi i sama nosi. Elegancija je zaštitni znak odeće koju pravi, a kroju posvećuje veliku pažnju.

Na Instagramu često obraduje pratioce nekim modelima, možemo da viidmo šta je to njen trend ovih dana.

Pročitajte još: Kao da su se dogovarale: Sanja Marinković, Jelena Karleuša i Vesna Đogani ponele isti modni trend! Kojoj bolje stoji? (FOTO)

Za letnju haljinu sada je odabrala bež boju koja se fino ističe uz preplanuli ten. Kroj je širok i ravan, sa velikim otvorom na leđima i tankim vezivanjem oko vrata.

Neutralno je Viktorijin izbor ove sezone. Da odeća prati nas, a ne mi nju.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.