Porodica se ne odvaja od Brusa Vilisa: "Cene svaki trenutak"

Kristina LJubisavljević

09. 12. 2022. 000000 17:00

Foto: profimedia

Početkom godine njegova porodica podelila je vesti o zdravstvenom stanju glumca. NJemu je dijagnostikovana afazija, poremećaj koji utiče na nečiju sposobnost govora i razumevanja jezika.

Mentale sposobnosti glumca nastavile su da opadaju, pa je morao da stavi tačku na višedecenijsku karijere u Holivudu.

Pročitajte još: Princ Hari: ''Ovo je VELIKA LJUBAVNA PRIČA. Ona je žrtvovala sve da bi bila sa mnom, vrlo brzo nakon toga ja sam uradio ISTO'' (FOTO)

Brusova bolest okupila je celu porodicu, a iako je sa bivšom suprugom, Demi Mur, uvek bio u dobrim odnosima, ona je sada još prisutnija u njegovom životu. Demi se odlično slaže i sa Brusovom sadašnjom surpugom, Emom.

- Oni znaju da on neće biti tu zauvek. Cene svaki trenutak. Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom“, Ona koristi svaku priliku da provede vreme sa njim. Ako nije tu pored njega, zove telefonom samo da bi Brus mogao da joj čuje glas - rekao je izvor, prenosi Dejli Mejl.

Pročitajte još: BORBA TITANA vredna 164miliona dolara: Anđelina Džoli nije dostavila potrebne dokaze, sud dodelio prednost Bred Pitu

Brus Vilis i Demi Mur zajedno imaju tri ćerke, a sa suprugom Emom još dve, Mejbel (10) i Evelin (8). Nije im strano da svi zajedno, kao porodica provode praznike, a sigurno da ni ova godina neće biti izuzetak.

- Brus ne može mnogo da kaže i ne čini se da shvata mnogo toga što drugi govore. Ema je Emma je njegov glas i komunikator. Postoje dani kada vide bljeskove starog Brusa, ali oni su kratki i udaljeni. Čini se da im se sve više udaljava i to im slama srce. Devojke ne mogu da zamisle Božić bez Brusa - dodao je isti izvor, piše Dejli Mejl.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU