· · Komentari: 0

Jelena Đoković u PLIŠANOJ trenerci: "Kraljica minimalizma" pokušala da povrati zaboravljeni trend (FOTO)

Pogledajte kako joj stoji modni komad koji je izazvao različita mišeljnja

1670487581_Foto-Profimedia-Jelena-Djokovic.jpg
Foto: Profimedia

Jelenu Đoković često nazivaju "kraljicom minimalizma" zbog svojih modnih odabira. Ona neguje elegantan, a sa druge strane opušten stil i nećemo imati priliku da je vidimo kako eksperimentiše sa stajlinzima.

Ona je uslikana sa svojim izabranikom Novakom kako šeta Marbeljom u komadu odeće koji su mnogi nekada imali u svom ormaru, ali ga dugo nisu nosili.

Pročitajte još: Suzana Mančić otkrila tajnu vitke linije: Voditeljka za mesec dana smršala 11 KG

U pitanju je plišana komplet trenerka u svetloj boji, malo šireg kroja. Preko nje nje nosila bež jaknu koju je vezala oko struka. Na nogama je imala patike pogodne za duge šetnje. Kosa joj je bila vezana u opuštenu punđu, a od modnih detalja imala je samo naočare za sunce koje pristaju njenom obliku lica. 

Foto: Profimedia

Navikli smo na Jelenu u svetlim tonovima, međutim, ono što je mnoge iznenadilo je trenerka za koju je opredelila. Mnogi bi pomislili da ona nije neko ko će pokušati da oživi stare modne trendove, ali je ovog puta iznenadila javnost i pokazala kako i ona ima hrabrosti kada je moda u pitanju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.