Tejlor Svift režira svoj prvi dugometražni film: "Ona je umetnik koji se pojavljuje jednom u generaciji"

Kristina LJubisavljević

11. 12. 2022. 000000 11:20

Foto: Profimedia

Fanovi su oduševljeni jer je potvrđeno da će Tejlor Svift režirati svoj prvi dugometražni film zasnovan na  scenariju koji je sama napisala.

Pročitajte još: Zoe Saldana na premijeri nastavka jednog od NAJGLEDANIJIH FILMOVA: GLAMUROZNA i ODVAŽNA, kao i lik koji tumači ( FOTO)

Pevačica (32) angažovala je najbolje producente koji stoje iza filmova nagrađenih Oskarom kao što su Nomadland i Oblik vode.

Ovo nije prvi put da se Tejlor nalazi na mestu režisera. Prethodno je režirala svoje muzičke spotove.

Svift je na dodeli MTV Video Music Avards 2022. odnela kući nagrade za najbolji video, najbolji video dugog formata i najbolje režijske realizacije. Ovo dostignuće joj je pomoglo da uđe u istoriju kao jedina solo umetnica koja je ikada dobila dve nagrade za najbolju režiju.

Pročitajte još: BORBA TITANA vredna 164 miliona dolara: Anđelina Džoli nije dostavila potrebne dokaze, sud dodelio prednost Bred Pitu

- Tejlor je umetnik i pripovedač koji se pojavljuje jednom u generaciji. Istinska je radost i privilegija sarađivati sa njom dok kreće na ovo uzbudljivo i novo kreativno putovanje. Dodatni detalji o filmskom projektu biće blagovremeno objavljeni - rekli su njeni saradnici, prenosi Mirror.

Tejlor je do sada osvojila 11 Gremija i jedina umetnica u istoriji Gremija koja je tri puta osvojila prestižnu nagradu za album godine.


Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU