Oglas
· · Komentari: 0

Ketrin Zita Džouns: Prvi put SA SINOM na premijeri, u usklađenim bojama (VIDEO)

Ponosna majka

1670581096_profimedia-0742746089-Ketrin-Zita-Dzones-sa-sinom.jpg
Photo: Profimedia
Oglas

Očigledno je da je pojavljivanje u pratnji dece na događajima, i crvenom tepihu, postao hit u Holivudu. Poslednjih nekoliko dana, na državnoj večeri u Beloj kući, Dženifer Garner i Džulija Luis Drajfus, povele su svoje decu kao 'plus jedan'.
Prateći njihove primere, Ketrin Zita Džouns(53) stigla je na premijeru svog novog filma ruku pod ruku sa sinom, Dilanom Majklom Daglasom (22) kojeg ima iz braka sa Majkl Daglasom. Pored njega, poznati par ima još i ćerku Keris Zitu Džouns.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Pročitajte još: KRALJICA ELIZABETA je imala osobu zaduženu da joj RAZGAZI CIPELE: Upoznajte ko je bio na ovoj bitnoj funkciji! (FOTO)

Ovom prilikom glumica je blistala u svetlucavoj braon haljini, sa dubokim dekolteom i prozirnim delovima. U međuvremenu, Dilan je izgledao veoma elegantno u smeđem odelu sa narandžastom kravatom.
Izgleda da mladi Daglas ima malo više slobodnog vremena ovih dana, pa ga provodi sa roditeljima, nakon što je diplomirao na Univerzitetu Braun.

Pročitajte još: Ketrin Zita Džons otvoreno govorila o braku sa Majklom Daglasom: Rođeni su istog dana u razmaku od 25 godina

Ponosni roditelji su tada delili fotografije sa proslave, uz natpise:
''Neobjašnjivo sam ponosna na tebe i volim te neopisivo''.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

                                Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas