Supruga Marinka Rokvića slomljena nakon gubitka: "Odlaziš, zovem te, a ti se ne osvrćeš"

Jelena Blažić

12. 12. 2022. 000000 15:33

Foto: Ataimages

Supruga Marinka Rokvića, podelila je emotivnu poruku nakon gubitka majke, koja je preminula u 80. godini. Od voljene bake, prvo se oprostio Nikola Rokvić, a sada je svoju bol na Instagramu podelila i Slavica.

Pročitajte još: Još jedna tragedija u porodici ROKVIĆ: Nikola se emotivnim rečima oprostio od nje (FOTO)

- Kad zaneme reči, misli, osećanja. Pokušavam da pronađem reč kojom bih opisala bol za tobom. Ne nalazim je, majko. Tražim oslonac da se pridržim da ne padnem zbog bola u grudima. Po prvi put za ovih pedeset osam godina toplota tvojih reči i najnežnijih dlanova na svetu jenjavaju u daljini - napisala je i dodala:

- Gledam te, odlaziš. Zovem te, a ti se ne osvrćeš. Ispravljena, uzdignute glave koračaš ka svom cilju. Drhtim kao prut na hladnom vetru i u trenu osetih da vetar postaje topliji. Ne, ne pričinjava mi se, znam da si to ti. Toplina tvoje duše i ljubavi rođenice moja, jača je i od smrti. Ona je večna, ostaje neprimetna da miluje i zagreje slomljena srca tvoje Suzane i Slavice. Neka ti je večna slava i hvala jedina naša majčice - piše u opisu fotografije majke koju je objavila.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU