Oglas
· · Komentari: 0
porodica

Bojana Barović i Nikola Rokvić na interesantan način otkrili pol bebe: Od sreće skočili u bazen (FOTO)

Bojana Barović i Nikola Rokvić očekuju treće dete

1661520856_Untitled2.jpg
Foto: Instagram/printskrin/ Bojana Barović
Oglas

Bojana Barović i Nikola Rokvić nedavno su podelili lepe vesti. Naime, njihova porodica postaće bogatija za još jednog člana.

Poznati par ima dvoje dece, dva dečaka, Leona i Simona, a sada su na zanimljiv način saznali da li će dobiti još jednog dečaka ili stiže devojčica.

Pročitajte još: ANICA DOBRA organizuje venčanje za svoju naslednicu: Mina se već udala, ali tek se očekuje ceremonija za pamćenje

Na vrlo simpatičan način odlučili su da saznaju pol detata, organizovali su malo porodično slavlje kraj bazena, a ovog Bojana nosi devojčicu.

- Većina vas je pogodila pol, a mi samo možemo reći da smo preeesrećni - napisala je Bojana uz video na kome se vidi da je od sreće skočila u bazen, a za njom i svi ostali.

Foto: Instagram/printscreen/ Bojana Barović

Bojana je nedavno podelila sa pratiocima na Instagramu kako se oseća u trećoj trudnoći i koliko se ona razlikuje od prethodne dve:

- Neki od vas su primetili da u proteklih mesec i više dana baš i nisam bila najaktivniji član ove naše zajednice, a razlog tome je bila lepota prvog trimestra- mučnina. Ovaj put me je zatekla nespremnu jer su prve dve trudnoće bile znatno bolje po tom pitanju.. Ali ovo vam pišem iz drugog razloga, a to je moje zapažanje i način na koji sam se nosila sa tim.. U samom početku sam upala u stadijum prepuštanja i bukvalno ni jednu obavezu (sem oko dece) nisam mogla da odradim kako treba.. To je kratko trajalo jer sam shvatila da je i to jedna vrsta borbe i trenutno stanje kome ne smemo baš tako lako da se predamo.. I iako mi mučnine nisu od tog saznanja prestale, prestao je njihov kontinuitet i moja glava se više nije bavila samo time! Bar na kratko sam uspevala da se izbacim iz tog stanja i radim druge stvari i nekako naučim da funkcionišem i saživim se sa ovim, na svu sreću kratkotrajnim stanjem… Znam da vas je mnogo koje ste u ovom istom divnom stanju, sa nekad ne tako divnom svakodnevnicom i baš vama pišem u nadi da ćete bar ponekad snagom volje pomoći sebi - napisala je Bojana.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas