Ana Rajković stavila TAČKU na glasine: Tračeve o njoj proširile PRIJATELJICE - "Sada me mole da ćutim"

Isidora Čolaković

14. 12. 2022. 000000 14:20

Foto: Printscreen/Instagram - rajkovic__ana

Ana Rajković je odlučila da se oglasi, nakon tračeva koji su kružili o njoj u poslednjih nekoliko nedelja. NJu su povezivali sa nekim fudbalerima srpske reprezentacije, iako je već neko vreme u braku sa Predragom Rajkovićem.

 - Veoma sam razočarana što je priča krenula od žena koje sam smatrala bliskim, a zapravo su me naučila da mi pored takvih prijateljica, neprijatelji nisu potrebni", objasnila je za Story. "Instant prijateljstva su vrlo loši životni potezi i sigurno ih neću ponoviti - kaže Ana.

Pročitajte još: Milan Kalinić o RODITELJSTVU: Oštro osudio očeve koji ne viđaju decu - "Koji sud? Koji zakon? Tu niko ne može da ti stane na put"

Ona smatra da je iz svega ovoga izvukla veoma važnu lekciju.

 - Ako ništa drugo, one nisu uspele, a ja sam lekciju dobro naučila. Ovu tvrđavu je nemoguće srušiti.

Tvrsi da je sada isti ljudi koji su pokušali da je povrede mole da ćuti, ali Ana je rekla kako ona želi da svaka istina izađe na videlo.

 - Mislim da neke osobe nemaju granicu u izmišljanju i zlobi prema drugim ljudima. Sada me ti isti mole da ćutim i zaboravim na sve, ali moj karakter mi to ne dozvoljava - želim da svaka istina, kao i laž, izađu na površinu - najavljuje Predragova žena.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU