Oglas
· · Komentari: 0
lepota

KOZMETIČARKA NAJSLAVNIJIH glumica i manekenki otkriva kako da vam koža izgleda savršeno, bez odlaska u salon

Saveti kozmetičarke koja priprema najslavnije glumice i manekenke za izlazak na crveni tepih - zlata vredni! A njen piling za podmlađivanje košta samo 200 dinara...

1651756690_woman-2308899_1280.jpg
Photo: Pixabay
Oglas

Slavne žene se utrkuju koja će pre doći do Adile Kraun, kozmetičarke koja priprema svetske glumice i manekenke pred izlazak na crveni tepih. I ona sama je bila dugogodišnji dermatološki pacijent, a činjenica da je uspela da se oslobodi pigmentacija na koži promenila je njenu sudbinu.

Odlučila je da napusti karijeru u ekonomiji i posvetila se kozmetici.

"Oko 80 odsto rezultata koje možemo dobiti u nezi kože ostvaruje se našim trudom", kaže Adila. "Važno je da odaberemo prave preparate za negu i da ih redovno koristimo, a oni ne moraju biti preskupi. Jutro uvek započnite koktelom seruma - hijaluronskom kiselinom, vitaminom C i feruličnom kiselinom", objašnjava.

Ovi serumi ne moraju biti proizvod "zvučnih" kozmetičkih kuća niti je neophodno da koristite njihove skuplje kombinacije. Nabavite one u običnim pakovanjima i sami "mućkajte" po nekoliko kapi od svakog na dlanu pre nanošenja kreme.

Photo: Pixabay

Uz ovakvu primenu, serumi će vam veoma dugo trajati, a koža biti manje zahtevna u pogledu kreme koju stavljate preko njih. "Daleko je važnije od izbora kreme da stavite kremu sa zaštitnim faktorom", objašnjava Adila. "To je najjeftinije sredstvo za podmlađivanje koje možete da kupite."

PROČITAJE JOŠ: Mesto gde se KUPAJU VILE I VEČNO VEZUJU ZALJUBLJENE: Na ovom mestu stvara se jedan od NAJVEĆIH VODOPADA u Srbiji (FOTO) 

NJen trik za poseban sjaj tena je piling kojim, za jedno veče, možete da se podmladite za deset godina.

"Kupite običnu četkicu za čišćenje lica", kaže čuvena kozmetičarka. "Nanesite krem za čišćenje kože u debelom sloju, a onda nežnim kružnim pokretima istrljajte lice četkicom." Zahvaljujući mekim dlačicama četkice koja ne košta više od 200 dinara u parfimerijama, pripremićete lice da mnogo bolje upije koktel seruma i ujutru će ono blistati novim sjajem.

Photo: Pixabay

Ona savetuje i redovnu upotrebu obične maske od gline.

"Nije ona dobra samo za masnu kožu", tvrdi Adila. "Za svaki ten je dobro osvežiti ga neiophodnim mineralima i solima, a uklanjanje bakterija i toksina daje svežinu mladalačku zategnutost."

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas