Kaća Grujić i Marko Gobeljić nikad SREĆNIJI: NJihova NASLEDNICA je napunila godinu dana - "Ostani uvek ČAROBNA"

Isidora Čolaković

15. 12. 2022. 000000 16:00

Foto: Printscreen/Instagram - katarinagrujic.doll

Kaća Grujić i Marko Gobeljić danas imaju poseban povod da budu srećni, s obzirom na to da njihova predivna ćerkica Katja puni godinu dana. Tim povodom se pevačica oglasila na svom Instagram profilu i okačila snimke od njenog rođenja do danas.

Pročitajte još: Slavlje u domu Benčina: Petar je van sebe od sreće - porodica dobija novog člana (FOTO)

Ispod snimka stajala je tako emotivna poruka koju je Kaća posvetila svojoj mezimici.

- Najlepša princezo moja, svaki tvoj pokret, svaki tvoj zagrljaj i poljubac daje mi svu snagu, toliko da mogu da poletim! Znam da me Bog zaista voli kad mi je dao ćerku kao što si ti. Danas je veliki dan, jer je tebi rođendan! Poželeću ti samo sreću i ljubav najveću, da te anđeli čuvaju i Bog štite, a mama će da ti pruži ruku i voditi kroz svet, da bude uvek tu, da se ničega ne bojiš! Ostani uvek čarobna kakva jesi, najlepši osmehu, sanjaj, voli, maštaj, raduj se! Voli te mama najviše na svetu. Srećan rođendan, princezo moja! -  napisala je ponosna mama.

Foto: Printscreen/ Instagram - katarinagrujic.doll

Katarina i Gobelja će večeras upriličiti glamurozno slavlje za porodicu i prijatelje u jednom beogradskom restoranu koji će biti pretvoren u luna-park, slatki sto će imati čak tri metra i na švedskom stolu će se naći suši, krabe, školjke, biftek, prenosi "Mondo".

"Biće veoma glamurozni! Kaćin stilista je za nju spremio dve haljine. Jedna je roze, kako bi se uklopila uz Katjin stajling. Gobelja će nositi odelo od 1.000 evra, koje su kupili u inostranstvu", izjavio je izvor za "Informer". 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU