Oglas
· · Komentari: 0
MAMINA PRINCEZA

NE ŽALI PARE: Kaća Grujić na bebin kutak potrošila 10.000 evra (FOTO)

Marko Gobeljić i Kaća Grujić dočekali svoje prvenče.

1640082777_________Untitled.png
Foto: Printskrin/Instagram/ katarinagrujic.doll
Oglas

Pevačica Katarina Grujić i njen suprug Marko Gobeljić postali su ponosni roditelji devojčice kojoj su dali ime Katja, 15. decembra, a fudbaler se potrudio da priredi divan doček za svoju mezimicu.

Ima sve što poželi

Za malenu Katju je u porodičnom domu sve bilo spremno, a roditelji nisu štedeli ni za bebinu opremu. Marko i Katarina su samo za kolica, nosiljku i auto sedište (set 3 u 1) dali blizu 1.000 evra, a još 3.000 za bebi-nameštaj.

- Kaća i Gobelja nisu žalili novca i birali su samo najbolje za svoju naslednicu, a dečja soba u kojoj će Katja provoditi najviše vremena, opremljena je kao iz bajke - kaže izvor blizak pevačici.

- Kaća je bila opsednuta razmišljanjem o tome kako da preuredi sobu, pa je samo za krevetac i komodu sa ormarićem dala 3.000 evra, a i za njenu garderobu je dala još toliko - otkriva sagovornik.

- Grujićeva je pripremila puno stvari kojima je popunila mini garderober svoje naslednice sa najlepšim bebi stvarima, a sve je u beloj, roze i bež nijansi.

Pročitajte još: ISPUNILA JOJ SE ŽELJA: Karleuša kupila ćerki skupoceni poklon za Novu godinu (FOTO)

Mama i tata ne kriju oduševljenje što je došla njihova naslednica, a pevačica je u izjavi za medije otkrila i da je bilo suza radosnica kada se rodila Katja.

- Marko je odmah počeo da plače kad je video Katju. To su iskrene emocije koje se ne mogu opisati rečima. Uhvatila sam juče sebe kako je tri sata gledam, a ona mirna, spava, pa me gleda... Bože, ja ne mogu da verujem da je to moje dete i odmah mi kreću suze, odjednom - kazala je Kaća.

Katarini i Katji su posebno iznenađenje pripremili i Snežana i milan Borjan, koji su poslali predivan buket ruža sa motivima Mini Maus.

 Foto: printskrin/Instagram/katarinagrujic.doll

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas